Zaloguj się

Dzień dobry.

Mam na imię Patrycja i jestem kucharzem specjalizującym się w kuchni roślinnej. Moją pasją jest przekształcanie tradycyjnej kuchni polskiej w bezmięsną.

Tworzę bardzo treściwy gulasz, bigos, fasolkę po bretońsku, zupy wszelakie (pomidorowa, ogórkowa, roślinny rosół).

Każde danie pastryzuję w słoiku: 500 ml lub 1 litr.

Mogę uczyć kuchni roślinnej, mogę przygotować domowe jedzenie na zamówienie. Mogę także prowadzić kulinarne warsztaty. Zapraszam serdecznie.

 

Dodatkowe informacje

Cennik

  • Treściwy gulasz roślinny

    Litr

    25,00 zł

Lokalizacja

Dodaj recenzje

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Jakość produktu
Obsługa klienta
Dostawa

Dodane przez Patrycja Gruszecka

ZloteSloje

Złote Słoje to inicjatywa trójki przyjaciół będącymi kucharzami kuchni roślinnej. Tworzymy treściwe dania i zupy pasteryzowane w Słojach, Mleko Roślinne a także naturalnie energetyzujace kawy Cold Brew.