Zaloguj się

Dzień dobry.

Mam na imię Patrycja i jestem kucharzem specjalizującym się w kuchni roślinnej. Moją pasją jest przekształcanie tradycyjnej kuchni polskiej w bezmięsną.

Tworzę bardzo treściwy gulasz, bigos, fasolkę po bretońsku, zupy wszelakie (pomidorowa, ogórkowa, roślinny rosół).

Każde danie pastryzuję w słoiku: 500 ml lub 1 litr.

Mogę uczyć kuchni roślinnej, mogę przygotować domowe jedzenie na zamówienie. Mogę także prowadzić kulinarne warsztaty. Zapraszam serdecznie.

 

Dodatkowe informacje

Cennik

  • Treściwy gulasz roślinny

    Litr

    25,00 zł

Lokalizacja

Dodaj recenzje

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany.

Jakość produktu
Obsługa klienta
Dostawa

Napisz do sprzedawcy

    Preferowana metoda kontaktu


    Dodane przez Patrycja Gruszecka

    ZloteSloje

    Złote Słoje to inicjatywa trójki przyjaciół będącymi kucharzami kuchni roślinnej. Tworzymy treściwe dania i zupy pasteryzowane w Słojach, Mleko Roślinne a także naturalnie energetyzujace kawy Cold Brew.