Zaloguj się

Pecorino Sardo, wędzona Ricotta – rzemieślnicze sery z Sardynii.

Wrocław, Polska

Cześć, mam do zaoferowania tradycyjne sery od zaprzyjaźnionego gospodarstwa z Sardynii. Są to wyroby rzemieślnicze wg tradycyjnej receptury przekazywanej w rodzinie przez pokolenia. Skład 50% mleko kozie & 50% mleko owcze. Pecorino Sardo dojrzewający 5 mc 120 zł za kg, Pecorino Sardo dojrzewający 7 mc 130 zł za kg oraz wędzoną Riccotę 100 zł za kg. Ser jest pocięty na kawałki i zapakowany w opakowania próżniowe .Odbiór osobisty lokalizacja blisko dworca świebodzkiego

 

 

Dodatkowe informacje

Lokalizacja

Dodaj recenzje

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Jakość produktu
Obsługa klienta
Dostawa

Napisz do sprzedawcy

    Preferowana metoda kontaktu