Zaloguj się

  • Idealna beza, powinna być domowa, świeżo upieczona, chrupiąca z zewnątrz i delikatna w środku. Ja taką właśnie robię, bo bezy to moja miłość od pierwszego upieczenia!
    Bezy w moim wydaniu mają ok. 28 cm średnicy, ważą 1,5-1,7 kg. Dekoruję je kremem na bazie serka mascarpone, a na samą górę układam owoce, dla przełamania słodkości ciacha.
  • Również uwielbiam robić tiramisu, które na stole oraz na talerzu idealnie pasuje do bezy. Tiramisu to mieszanka najlepszych składników, których wynikiem jest w pełni kremowy deser, przekładany biszkoptami nasączonymi kawą i alkoholem. Ciacho sprzedawane jest w opcji mniejszej lub większej w plastikowych opakowaniach na wynos.

Dodatkowe informacje

Cennik

  • Klasyczna beza z kremem śmietanowym

    1 (1,5-1,7 kg)

    120,00 zł
  • Beza z kremem cytrynowym

    1 (1,5-1,7 kg)

    140,00 zł
  • Duże tiramisu

    10-12 porcji

    100,00 zł
  • Małe tiramisu

    4-5 porcji

    70,00 zł
  • Klasyczna beza + duże tiramisu

    2 ciasta

    200,00 zł

Lokalizacja

Dodaj recenzje

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Jakość produktu
Obsługa klienta
Dostawa

Napisz do sprzedawcy

    Preferowana metoda kontaktu

    Podaj wynik działania 2+2=?